Skip to content
Upcoming

Nike Killshot OG komt terug met drie colorways

21 mei 2020 12:38
Nike Killshot OG komt terug met drie colorways

Nike heeft weer een heerlijke verrassing voor ons op de planning staan, en natuurlijk moesten ze dat doen met de Nike Killshot OG! Dit keer brengen ze maar liefst drie klassieke ontzettend gave colorways terug. Hiermee herdenken ze de beroemde mode afdruk die ervoor zorgde dat het model een ontembaar icoon werd. Nu zullen ze alle drie al sneller terug keren dan je denkt! Aanstaande vrijdag 22 mei 2020 zullen ze alle drie droppen, lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Nike Killshot OG SP

Nike brengt de meest kenmerkende versies van het OG constructie terug. De ademende mesh onderlagen vervangen het leer. Natuurlijk zijn er de suede neus en hielwraps nog steeds gemarkeerd met iets donkergrijze tinten. En zowel de veters als de tongen hebben een lichte vergeling die natuurlijk een vintage uiterlijk uitstraalt. Ze zullen er zijn in drie heerlijke klassieke colorways, Midnight Navy, Gym Red en Gorge Green. En we kunnen je alvast aanraden om je favoriet uit te kiezen, want ze zullen binnen no time uitverkocht zijn. Een tijd terug werd de sneaker vaak released, maar toch ondanks de colorway, werd het paar binnen een paar minuten uitverkocht.

Release info

Alle drie de colorways zullen aanstaande vrijdag 22 mei 2020 droppen, perfect voor de heerlijke zomerdagen die om de hoek staan. Ze zullen bij Nike en Nike retailers verkrijgbaar zijn vanaf 89,- euro. Die wil je echt niet laten liggen! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Killshot OG SP 'Midnight Navy'

CU9180-102 · Prijs vanaf €169,-

Naar alle aanbieders

NIKE KILLSHOT OG SP ‘MIDNIGHT NAVY’ | CU9180-102

Images by: Sneakernews

Nike Killshot OG SP 'Gym Red'

CU9180-101 · Prijs vanaf €30,-

Naar alle aanbieders

NIKE KILLSHOT OG SP ‘GYM RED’ | CU9180-101

Images by: Sneakernews

Nike Killshot OG SP 'Gorge Green'

CU9180-100 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders

NIKE KILLSHOT OG SP ‘GORGE GREEN’ | CU9180-100

Images by: Sneakernews
The Turnover