Upcoming

Nike Go FlyEase: het handsfree model releast binnenkort!

17 februari 2021 10:15
Nike Go FlyEase: het handsfree model releast binnenkort!

Begin februari kondigde Nike één van hun meest innovatiefste modellen tot nu toe aan: de Nike Go FlyEase. Wat bijzonder aan dit model is, is dat de schoenen handsfree aangetrokken kunnen worden. Ondertussen is er een releasedatum bekend: op 19 februari 2021 zal de Go Flyease releasen in maar liefst drie verschillende colorways.

Nike Go FlyEase
Nike Go FlyEase

Nike = innovatie

Nike is het merk dat zich altijd blijft ontwikkelen op het gebied van kleding en schoenen. Zo creëert het merk steeds weer nieuwe modellen en technologieën. De Nike Go FlyEase is hier het perfecte voorbeeld van. De inspiratie voor het model was de gewoonte van mensen om hun schoenen uit te trekken door op de hak van de schoen te staan. Deze gewoonte zorgt ervoor dat schoenen sneller kapot gaan, dat is zonde. Om hierop in te spelen is de Go FlyEase ontwikkeld, de schoen is nu juist bedoeld om op deze manier aan- en uitgetrokken te worden.

Nike Go FlyEase
Images by Nike

De sneaker bestaat als het ware uit twee delen, die los van elkaar kunnen bewegen door een scharnier. Hierdoor kan de schoen uitklappen en ontstaat er een makkelijke opening voor de voeten. Daarnaast maakt de grote band om de zool het mogelijk om de delen weer bij elkaar te houden.

Nike Go FlyEase: voor iedereen

Verder heeft de schoen een sportieve uitstraling en een comfortabele fit. Nike claimt dat de Go FlyEase door iedereen gedragen kan worden. Zo vermelden ze dat de sneakers geschikt zijn voor atleten, maar ook voor drukke ouders die hun handen vaak vol hebben. Daarnaast bieden de schoenen ook een uitkomst voor mensen met een handicap of ouderen die slecht te been zijn. De Go FlyEase zal een ideale oplossing zijn voor deze mensen, die normaal gesproken moeite hebben met schoenen aantrekken.

De innovatieve Nike Go FlyEase zal beschikbaar zijn in drie verschillende colorways: ‘Multi Blue’, ‘Celestine Blue’ en ‘Black’. Deze colorways zijn te verkrijgen op 16 febuari 2021 om 9:00 uur via Nike voor €120. Houd de Sneakerjagers Blog in de gaten om o.a. op de hoogte te blijven van de leukste sneakernieuwtjes!

Nike Go FlyEase
Nike Go FlyEase
Nike Go FlyEase

Nike Go FlyEase 'Multi'

CW5883-001 · Prijs vanaf €347,-

Naar alle aanbieders

Nike Go FlyEase 'White'

CW5883-100 · Prijs vanaf €314,-

Naar alle aanbieders

Nike Go FlyEase 'Black'

CW5883-002 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders

The Turnover