Skip to content
Upcoming

Nike Give Fresh Air: The Game Show is nu live

26 maart 2022 14:00
Nike Give Fresh Air: The Game Show is nu live

Het is vandaag 26 maart, onder sneaker liefhebbers ook wel bekend als Air Max Day. Vandaag wordt het Air Max model in het zonnetje gezet. Dit doet Nike met Give Fresh Air: The Game Show. Vanaf 14:00 uur kun je online meespelen met het spel in de SNKRS app.

Het is vandaag Air Max Day en dit wordt wereldwijd groots gevierd. Zo heeft Nike vandaag de Air Max 1 AMD ‘La Ville Lumiere’ gereleased en lanceert het merk zijn eigen game show. Om stipt 14:00 uur kun je in de SNKRS app meedoen met Give Fresh Air: The Game Show.

Met het spel wilt Nike de sneaker community samen brengen. In het spel strijden drie teams tegen elkaar. Elk team representeert hun eigen stad en haalt geld op voor locale organisaties. De steden Amsterdam, Londen en Berlijn nemen het tegen elkaar op. Het spel wordt in Londen met live publiek gespeeld.

Via de SNKRS app kunnen members meespelen door middel van polls. Het event begint om 14:00 uur en heeft drie rondes. Tussen de rondes zijn er pauzes waarin polls te beantwoorden zijn. Ook draaien er verschillende dj’s tussen de rondes door.

Download de SNKRS app en doe mee met Give Fresh Air: The Game Show. Ook zal de Air Max 1 AMD ‘La Ville Lumiere’ via de SNKRS app gereleased worden tijdens Air Max Day.

Nike Give Fresh Air The Game Show
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date