Skip to content
Upcoming

Nike geeft de React Element 55 een nieuw soort upper!

3 november 2019 12:00
Nike geeft de React Element 55 een nieuw soort upper!

De gigant Nike heeft al verschillende colorways uitgebracht van de populaire Nike React Element 55. Het is dan ook lastig om keer op keer weer met een buitengewoon unieke colorway te komen. Toch hebben ze het weer geflikt en komen ze met iets wat niemand zag aankomen. Scroll naar beneden als je hier meer te weten over wil komen.

Een paar dagen geleden zijn er nog beelden verschenen van een wel heel bijzonder paartje van dit model. Namelijk de colorway die Nike samen met de rapper Kendrick Lamar heeft gemaakt. Het uiterlijk van dit paartje hebben we nog nooit gezien en is dan ook een must-have voor alle sneaker liefhebbers en al zijn fans. 5 november 2019 komt hij uit dus zorg dat je er betijds bij bent.

Nike React Element 55 ‘Quilted Grids’ | Details

Voor de colorways waar we het vandaag over gaan hebben heeft Nike een nieuwe technologie gebruikt. De gehele upper bestaat uit een raster! Als je het van dichtbij bekijkt lijkt het alsof er allemaal kleine vierkantjes over de sneaker heen zijn geplaatst. Daarnaast gaan ze ook nog eens twee colorways uitbrengen binnen deze lijn. Er komt een zilveren en een zwarte colorway. Naast de zilveren upper beschikt de eerste colorway over een zwarte Swoosh. Tevens zijn de eyestays ook donkergrijs van kleur en is de midsole wit van kleur. De tweede colorway is letterlijk geheel zwart van kleur. Het enige wat over een andere kleur beschikt is de Swoosh, deze is donker grijs van kleur.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend. We verwachten wel dat deze sneakers rond de €130,- gaan kosten. Ik raad wel aan om ons goed in de gaten te houden want er komt binnenkort geheid meer informatie uit. Mocht je de sneakers nog wat beter willen bekijken kan je naar beneden scrollen, hier staan nog verschillende duidelijke foto’s.


Nike React Element 55 'Quilted Grids - Silver'

CI3835-001 · Prijs vanaf €101,-

Naar alle aanbieders

Nike React Element 55 'Quilted Grids - Black'

CI3835-002 · Prijs vanaf €328,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date