Skip to content
Upcoming

De Air Max 270 Bowfin komt in een OG Riverspike 2 colorway

6 oktober 2018 15:30
De Air Max 270 Bowfin komt in een OG Riverspike 2 colorway

Nike´s nieuwe Air Max 270 Bowfin model is de ultieme sneaker van 2018. Het model is uniek en modern. De sneaker beschikt over een 270 Air Unit wat comfort biedt. Het bovenwerk van de Air Max 270 Bowfin heeft een jaren ´90 look. De rest van de sneaker heeft verschillende gekleurde panelen. Het nieuwe model maakt gebruikt van een AGC colorway. Nike AGC (All Conditions Gear) is een lijn van Nike die voornamelijk sportive kleding en sport gear voor alle klimaten bevat.

De nieuwe Air Max 270 Bowfin hebben we al vaker langs zien komen en nu komt de sneaker in een nieuwe colorway! De sneaker wordt vaak gereleased in een klassieke ACG colorway en dat is voor een goede reden. De colorway is nu geinspireerd op de klassieke Riverspike 2. De Air Max 270 heeft een combinatie van rood en zwart mesh. Op de kraag, middenvoet en hiel zijn panelen in een ´´Light Zitron´´ kleur. Een grote groene Air Unit maakt het ontwerp af. De Nike Air Max 270 Bowfin beschikt over gemengd materiaal namelijk, nylon, gaas en leer. De Nike Swooshes en logo zorgt voor meer levendigheid in het ontwerp. Een zwarte tussenzool maakt het ontwerp af.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 270 Bowfin

Releasedatum: 11-10-2018
Prijs: €160,00
Colorway: Black/Black/University Red-Light Citron
Stylecode: AJ7200-003
Storelist>>