Skip to content
Newsfeed

Nike FlyEase Dynamo Go komt special voor kids

16 januari 2022 15:00
Nike FlyEase Dynamo Go komt special voor kids

Nike komt met een nieuw model. De Nike FlyEase Dynamo Go komt speciaal voor kinderen uit en heeft een innovatief model. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Wel word het paartje deze zomer verwacht.

De Nike FlyEase Dynamo Go is een model speciaal voor kinderen. Bij het ontwerpen van de sneaker is er rekening gehouden met verschillende factoren. Zo is het paartje ontworpen om zo snel mogelijk aan en uit te kunnen trekken. Dit omdat het zelf aan- en uittrekken van schoenen, kinderen van jonge leeftijd een zelfverzekerd gevoel geeft.

Zo vertelt Kevin Dodson, Global Vice President voor Kids Footwear Product: “Anyone who’s spent time with kids knows that when they can pull on their own shoes quickly and easily, it gives them confidence and a feeling of empowerment, and that gets them moving more.”

Dit zien we terug in het ontwerp van de sneaker en hoe deze aangetrokken kan worden. Op de tong is een rond element gedrukt met een gat in het midden. Hier kunnen de vingers van het kind in bij het aantrekken van de schoen. Op de hiel is een treklus gezet die hierbij helpt.

Het paartje heeft een vrolijk design en combineert de kleuren wit, rood, blauw, geel en groen. Hierbij is de upper wit en komen de dynamische lijnen over het bovenwerk heen in de verschillende kleuren. Ook zien we een zwart met blauw paartje voorbij komen. Daarnaast zien we op de hiel de Swoosh terug komen. Verder komt de sneaker ook met een eigen kledinglijn.

De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Wel wordt het model in de zomer van 2022 verwacht.

Nike FlyEase Dynamo Go
Nike FlyEase Dynamo Go
Nike FlyEase Dynamo Go
Nike FlyEase Dynamo Go
Nike FlyEase Dynamo Go
Nike FlyEase Dynamo Go