Skip to content
Upcoming

Nike en Stone Island brengen een nieuwe collectie uit

23 juli 2019 11:55
Nike en Stone Island brengen een nieuwe collectie  uit

Nike en Stone Island gaan samen weer een nieuwe collectie uitbrengen. Stone Island x Nike is geen onbekende combinatie. Eerder werkte ze niet alleen al samen aan kleding maar ook aan een Nike Sock Dart. Nu gaan Nike en Stone Island een golf collectie uitbrengen met verschillende toffe items.

De collectie is speciaal gemaakt voor de Noord Ierse Golfer, Rory Mcilroy, die de collectie droeg tijdens The Open op Royal Portrush. Dit is een golftoernooi in Noord Ierland. De Noor Ierse Golfer had namelijk het blauwe Jack van Stone Island aan. Nu, een dag na het toernooi, is bekendgemaakt dat het jack zal uitkomen met nog een aantal andere items.

De collectie

Laten we beginnen met het blauwe Jack dat Rory Mcilroy droeg tijdens het golftoernooi. De blauwe jas heeft een capuchon en is perfect voor het Noord Ierse weer. Natuurlijk kan hij ook perfect gedragen worden in wat lekkerder weer. De jas is namelijk wind resistent, breathable, en heeft een anti-drop finish. Hierdoor is de jas echt perfect voor elk weer type. Op de jas is de Stone Island branding terug te vinden op de mouw en de Nike branding is terug te vinden op de borst van de jas.

Dezelfde jas is ook verkrijgbaar in een grijze kleur. Ook zullen er twee truien uitkomen in dezelfde kleur blauw en grijs. Deze truien zijn gemaakt van twee super stretch en ademende nylon lagen. Onder deze lagen is de trui opgevuld met een stretch polyester. De Stone Island Brandig is weer terug te vinden op de mouw en de Nike Branding is dit keer geborduurd op de rug van de trui. Naast de blauwe en grijze kleur is de trui ook in het geel verkrijgbaar.

Beide kleding stukken zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 25 juli bij verschillende Stone Island winkels en NikeLab winkels. Online is hij verkrijgbaar via Nikelab.com.

Nike Stone Island
Nike Stone Island
Nike Stone Island
Nike Stone Island
Nike Stone Island