Skip to content
Newsfeed

Nike eert Kobe Bryant met een Air Force 1 Low

18 februari 2024 11:43
Nike eert Kobe Bryant met een Air Force 1 Low

In de sneakerwereld heeft Kobe Bryant altijd een speciale plek gehad. Zijn invloed reikte verder dan alleen het basketbalveld en zijn keuze voor sneakers was altijd een populair onderwerp onder fans. Een van de meest legendarische samenwerkingen was die tussen Kobe Bryant en Nike. En nu, in 2024, bevestigt Vanessa Bryant de nieuwste samenwerking die een eerbetoon vormt aan een van de grootste spelers in de geschiedenis van het basketbal. Bekijk hier de Air Force 1 Low ‘Kobe Bryant’!

De Air Force 1 Low ‘Kobe Bryant’ is geïnspireerd op de Air Force 1 Mid PE uit het seizoen 2002-2003, toen Kobe de wereld verbaasde door Air Force 1 Mids te dragen tijdens zijn free agency periode. Het design is een eerbetoon aan de LA Lakers, met de kleuren van het exclusieve ‘Home’-paar uit dat seizoen.

Met een wit leren bovenwerk, gele Swooshes en paarse accenten rond de Swooshes, straalt deze schoen echt de Lakers spirit uit waar Kobe zo bekend om stond. Daarnaast prijkt ook het iconische Kobe Sheath-logo op de hiel, wat het ontwerp helemaal afmaakt.

Verwacht wordt dat de sneaker tegen het einde van 2024 zal worden uitgebracht, hoewel een exacte releasedatum nog niet is bevestigd. Blijf daarom vooral de releasekalender van Sneakerjagers in de gaten houden voor de recentste updates!

Nike Kobe Bryant
Nike Kobe Bryant
Nike Kobe Bryant