Skip to content
Upcoming

Release reminder: Nike Dunk Low SP ‘University Red’

8 juni 2020 20:59
Release reminder: Nike Dunk Low SP ‘University Red’

Het is bijna vrijdag 12 juni 2020 en dat betekent dat het bijna tijd is voor de release van de Nike Dunk Low SP ‘University Red’. Een sneaker waar we enige tijd op hebben moeten wachten, maar het is nu eindelijk zo ver.

Het is niet de eerste colorway die Nike ons brengt dit jaar op het Dunk Low model. Eerder dit jaar zagen we ook al de ‘Syracuse’ en de ‘Kentucky’ colorways verschijnen en nu is het tijd voor de ‘University Red’ colorway. Ook lijkt de ‘University Red’ colorway op de ‘St. Johns’ colorway uit 2005.

Nike Dunk Low SP ‘University Red’ | CU1727-100

Het lage Nike Dunk model beschikt over een basis die is gemaakt van leer in een witte kleur. Hierop zijn meerdere overlays te vinden die over een ‘University Red’ kleur beschikken. Deze kleur is terug te vinden op de mudguard, branding en ook bijvoorbeeld op de outsole.

Zoals we al zeiden is het op vrijdag 12 juni 2020 dan zo ver. Om 09:00u ’s ochtends released Nike het lage Dunk SP model in een ‘University Red’ colorway. De sneaker zal een prijskaartje van €100,- hebben. Check onze Releasekalender voor meer informatie over de geweldige sneaker.


Nike Dunk Low SP 'University Red'

CU1727-100 · Prijs vanaf €432,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low SP
Nike Dunk Low SP
Nike Dunk Low SP