Skip to content
Upcoming

Een eerste blik op de Nike Dunk Low SP ‘Ceramic’

3 augustus 2020 20:03
Een eerste blik op de Nike Dunk Low SP ‘Ceramic’

Sinds het begin van 2020 worden we overspoelt met nieuwe colorways op de Nike Dunk Low en High. Er is nu weer een nieuwe colorway opgedoken op het populaire Dunk Low SP model, namelijk een ‘Ceramic’ colorway. Deze colorway is een van de resterende colorways van het Ugly Duckling Pack.

In de komende maand van augustus zullen er vijf colorways droppen op het Dunk Low model. Een van deze colorways is een samenwerking Medicom Toy. In samenwerking met Nike verschijnt er een prachtige ‘Be@brick’ colorway op zaterdag 22 augustus 2020. KLIK HIER voor meer informatie.

Nike Dunk Low SP ‘Ceramic’ | DA1469-001

Zoals we al zeiden is dit een van de drie colorways die onderdeel uitmaakt van het Ugly Duckling Pack. Net als het paar dat eerder al dropte beschikt ook deze colorway over een constructie die dichtbij de oorspronkelijke staat staat zonder de onvermijdelijke veroudering. Voor de basis is er gekozen voor een matzwarte kleur met hierop overlays van suède in een oranje tint. Vervolgens zijn er op de Swooshes, veters en de hiellipjes een groene kleur te vinden, zodat de sneaker extra warm lijkt.

Op dinsdag 1 september 2020 zal de Nike Dunk Low SP ‘Ceramic’ droppen om 09:00 ’s ochtends via Nike. Aan de sneaker zal een prijskaartje van €100,- hangen. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s.

Nike Dunk Low 'Ceramic'

DA1469-001 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Dunk Low SP Ceramic
Images by @solebyjc