Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Low SP ‘Brazil’ dropt 21 mei

18 mei 2020 19:02
De Nike SB Dunk Low SP ‘Brazil’ dropt 21 mei

Enige tijd geleden introduceerde we deze oude ‘Brazil’ colorway van de Nike Dunk Low. We zijn super blij dat we nu kunnen melden dat het model deze week uit zal komen. Het model is gebaseerd op de Braziliaanse vlag en dit feit is moeilijk te ontzien. Met een volledig lederen bovenwerk zal je met deze sneaker gegarandeerd de shine pakken die je verdient.

Zoals we al zeiden is het volledige bovenwerk gemaakt van leer. Zoals we gewend zijn van de Dunk Low line heeft de toebox de welbekende perforated holes. Dit zorgt ervoor dat je voetjes lekker fris en koel blijven tijdens het dragen van de sneakers. In tegenstelling tot de SB-variant van de Dunk Low heeft deze SP variant geen padded tongue. Deze is een stuk dunner en vergelijkbaar met andere Nike modellen. De naam van het model zegt al genoeg over de colorway. Zo zien we dat deze tri-tone colorway voornamelijk bestaat uit geel en groen.

De Nike Dunk Low SP ‘Brazil’ staat gepland op 21 mei 2020. Het model zal uitkomen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Je check de Sneakerjagers Releasekalender voor het complete overzicht van deze sneakers. Let wel op: Veel van de retailers releasen deze sneaker als een raffle! Je moet je dus tijdig inschrijven om kans te maken de sneakers te kunnen kopen.

Nike Dunk Low SP 'Brazil'

CU1727-700 · Prijs vanaf €252,-

Naar alle aanbieders
Dunk Low SP ‘Brazil’
Dunk Low SP ‘Brazil’
Dunk Low SP ‘Brazil’
Dunk Low SP ‘Brazil’
Images by: END.