Skip to content
Upcoming

Een in-hand look van de Nike Dunk Low ‘Samba’

8 juni 2020 17:02
Een in-hand look van de Nike Dunk Low ‘Samba’

Nike heeft diep in de archieven moeten duiken voor deze colorway, maar het is een feit. De eerste beelden zijn opgedoken van een retro release van de Nike Dunk Low ‘Samba’.

In 2001 zagen we de sneaker voor het eerst verschijnen. Jammer genoeg was de colorway destijds een Japan Exclusive, maar de sneaker staat al klaar om deze zomer te releasen in een retro colorway en dankzij @wavegod_thelegend hebben wij een eerste look gekregen van de sneaker.

Nike Dunk Low ‘Samba’ | CZ2667-400

De Dunk Low is verwerkt in een ‘Samba’ colorway. Zo zijn er meerdere kleuren terug te vinden op de sneaker, als Hyper Blue, Samba en Silver. Hij ziet er exact hetzelfde uit als de originele colorway uit 2001. Een Hyper Blue en Silver kleurig bovenwerk en een Samba Red carbon Swoosh op de zijkanten en hakken. De sneaker wordt afgemaakt met een witte midsole en een roodkleurige rubberen outsole.

Het ziet er naar uit dat de Nike Dunk Low ‘Samba’ zal releasen in juli 2020 voor een nieuwprijs van €100,- via Nike. Houd tot die tijd onze Releasekalender dagelijks in de gaten voor updates. Scroll naar beneden voor de eerste foto’s van de sneaker.

Nike Dunk Low Samba
Nike Dunk Low Samba
Images by @wavegod_thelegend