Upcoming

Een tweede Nike Dunk Low ‘Free 99’ colorway duikt op

20 januari 2021 23:00
Een tweede Nike Dunk Low ‘Free 99’ colorway duikt op

Gisteren doken er in-hand afbeeldingen op van de Nike Dunk Low ‘Free 99’ in een witte colorway. Het was al bekend dat er een zwarte colorway zou verschijnen, maar hier waren nog geen beelden van verschenen. Nu zijn er wel beelden van de colorway opgedoken en wij nemen de sneaker onder de loep!

Zoals we al zeiden verschijnt er naast de zwarte colorway ook een witte colorway. Meer te weten komen over het witte variant? KLIK HIER. Naast het normale Dunk model wordt er ook veel aandacht besteed aan de SB Dunk. Momenteel kunnen we ons voorbereiden op de release van de Nike SB Dunk Low ‘Court Purple’ die aankomend weekend dropt. Volgende week zien we ook de opvallende, gedetailleerde ‘Street Hawker’ colorway releasen! Benieuwd naar hoe deze sneaker eruit ziet? Klik dan HIER om meer te weten te komen over deze aankomende release.

Nike Dunk Low ‘Free 99’ | DH0952-001

Ook de zwarte ‘Free 99’ colorway beschikt over een opvallend kleurenpallet. Het bovenwerk van de sneaker beschikt over een lederen basis in een zwarte kleur. Echter zijn de kleuren die op de linker- en rechterschoen zijn verwerkt anders verdeeld. Rondom de toebox van de linkerschoen is een groene kleur te vinden die op de eyestays overloopt in een gele kleur. Vervolgens is er roze paneel te vinden die doorloopt tot op de achterkant van de sneaker. De sockliner heeft een blauwe kleur die overloopt in een heeltab. De toebox van de rechterschoen heeft blauwe overlays gekregen die op de eyestays veranderen in een groene kleur. Vervolgens is de gele kleur terug te vinden op de overlay die doorloopt naar de hiel van het silhouet. Onder het bovenwerk is een contrasterende witte midsole te zien en een rubberen gum outsole die het design helemaal afmaakt.

De Nike Dunk Low ‘Free 99’ heeft nog geen officiële releasedatum gekregen, maar wij verwachten dat hij, net als de witte colorway, in de komende weken wordt verwacht. Houd tot die tijd een oogje in het zeil op onze kanalen, zodat jij geen enkel nieuwtje meer mist! Scroll naar beneden voor de eerste afbeeldingen van de sneaker.


Dunk Free 99
Dunk Free 99
Dunk Free 99

Images by @yankeekicks


The Turnover