Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk High Premium ‘Light Chocolate’ komt uit in 2021

17 augustus 2020 18:16
De Nike Dunk High Premium ‘Light Chocolate’ komt uit in 2021

Er worden langzamerhand meer colorways toegevoegd op de Nike Dunk high, zo kunnen we in de aankomende maanden de ‘michigan’ en ‘Pro Green’ colorway verwachten. Nu heeft sneaker insider ZSneakerheadz laten weten dat er in 2021 een ‘Light Chocolate’ colorway uit gaat komen.

De Nike Dunk High kwam voor het eerst uit in 1985 en was Nike’s originele team sneaker. De sneaker had ook een grote rol als inspiratie voor de Air Jordan 1 High. Verschillende team colorways kwamen op de Nike Dunk High, wat tot op de dag van vandaag nog steeds erg populair zijn. Na de release in 1985 bleef de sneaker lang in de kluis liggen en was het tot 1998 dat Nike de sneaker weer opnieuw uit brachten. Sindsdien is de Nike Dunk High erg gegroeid in populariteit en komt de sneaker al helemaal terug in 2020.

Nike Dunk High ‘Light Chocolate’ | DH5348-100

De sneaker komt in een Sail, Khaki en Light Chocolate kleuren combinatie. Het bovenwerk is geheel gemaakt van leer met een Sail kleur als base. De overlays hebben de Khaki kleur gekregen met de Swoosh in een Light Chocolate kleur. Het bovenwerk van de sneaker zit op een Sail midsole en Light Chocolate outsole.

De Nike Dunk High ‘Light Chocolate’ wordt verwacht in augustus 2021. Check hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Dunk High 'Light Chocolate'

DH5348-100 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk High 'Light Chocolate'
Image by ZSneakerheadz