Skip to content
Newsfeed

Nike dropt de Zoom Vomero 5 ‘Valentine’s Day’

1 juni 2023 09:45
Nike dropt de Zoom Vomero 5 ‘Valentine’s Day’

Valentijnsdag ligt al een tijdje achter ons, maar de liefde voor Nike blijft eindeloos. Om die reden verrast het merk van de Swoosh ons met de Nike Zoom Vomero 5 ‘Valentine’s Day’. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum, maar wordt in 2023 verwacht.

De Nike Zoom Vomero heeft een opvallende colorway. De sneaker combineert de kleuren lichtroze en dieprood. Het Valentijnsdag thema wordt in stand gehouden met de rode details op de middenzool en geven de sneakers een romantische uitstraling.

Om het ontwerp een vleugje vrouwelijkheid te geven, zijn de overlays en hiel voorzien van bubblegumroze accenten. Het Nike-logo is prominent aanwezig op de tong. De binnenzolen zijn versierd met het ‘Bowerman Series’ logo als eerbetoon aan het Vomero-silhouet. Het ontwerp wordt compleet gemaakt met witte tussenzolen en veters die zorgen voor een frisse twist.

De Nike Zoom Vomero 5 ‘Valentine’s Day’ heeft nog geen officiële releasedatum, wel wordt deze binnenkort verwacht bij Nike retailers en op de Nike website. Wil je op de hoogte blijven van releases zoals deze, zorg er dan voor dat je onze Sneakerjagers nieuwspagina bekijkt.