Skip to content
Upcoming

Nike dropt een nieuwe colorway op de Air Max 270 React

25 maart 2020 09:16
Nike dropt een nieuwe colorway op de Air Max 270 React

Nike Air Max 270 React is niet vies van de kleuren. Ze hebben al wat colorways mogen doorstaan en hebben nu een nieuwe bekend gemaakt genaamd ‘Aurora Green’. De sneaker is sinds de dag dat hij uitkwam, niet meer weg te denken. En dat zal voorlopig ook wel zo blijven, je ziet ze namelijk steeds vaker en vaker. Er is nog geen exacte releasedatum vrijgegeven, maar we hoeven er niet heel lang op te wachten voordat ze verkrijgbaar zijn bij Nike en Nike retailers.

Air Max React

De eerste releases van het Air Max React 270 React model delen een nogal consistente basis in de kunst- en designgeschiedenis. Elke kleurstelling heeft zijn eigen verhaal en vertelt dit ook, de ‘Lead Launch’ luidt bijvoorbeeld het 100 jarig jubileum van de oprichting Bauhaus. Met de sneakers willen ze men herinneren aan de formele studies van de school naar asymmetrisch evenwicht. Terwijl andere colorways verkenningen van geometrische composities benadrukken met op het midden van de eeuw geïnspireerde kleuren.

Nike Air Max React 270 ‘Aurora Green’ | CJ0619-001

De Nike Air Max React 270 ‘Aurora Green’ heeft een zwarte witte basis met ‘Aurora Green‘ details, waardoor ze makkelijk te combineren zijn. De sneaker beschikt over lichte, gelaagde, niet-gestikte materialen in laagjes. De Air Max 270 unit en volledige Nike React middenzool van foam bieden de hele dag lang ongekend comfort van hak tot teen.

Release info

Deze heerlijke AM270 React sneakers hebben helaas nog geen releasedatum gekregen maar zullen ergens dit voorjaar nog uitkomen. Ze zullen verkrijgbaar zijn bij natuurlijk Nike zelf, en bij Nike retailers. Houd daarom onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date over de nieuwste releases en sneakernieuwtjes. Ook voor andere sneakers kan je bij ons terecht.

Nike Air Max 270 React 'Aurora Green'

CJ0619-001 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike