Skip to content
Upcoming

Nike dropt binnenkort een ‘Iridescent’ colorway op de React Vision

6 mei 2020 14:29
Nike dropt binnenkort een ‘Iridescent’ colorway op de React Vision

Nike heeft weer een nieuwe colorway op de planning staan, en dit keer is het een bijzondere colorway op de Nike React Vision genaamd ‘Iridescent’. Deze colorway ziet een beetje af van de felle kleuren, maar is niks minder! De ‘Iridescent’ maakt nog steeds zijn statement met iriserende details. Binnenkort zal het paar al uitkomen, want vanaf donderdag 14 mei 2020 is de sneaker verkrijgbaar! Lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt over dit te gekke paar.

Als je denkt aan de React Vision van Nike denk je aan ultieme comfort, en dat was ook de bedoeling van het merk. Een sneaker waarbij alles gebeurt en niks te gek is, met gelaagde texturen, vormen en levendige kleuren dat een design hoort te vormen dat is beïnvloed door de overdreven wereld van onze dromen, zoals Nike zelf vertelt. Ondanks dat de sneaker vrij nieuw is, zijn er behoorlijk wat colorways gedropt. En er beloven nog veel meer te komen.

Nike React Vision ‘Iridescent’ | CW0730-100

De aankomende React Vision heeft een witte bovenwerk gekregen dat erg schoon oogt, er is gekozen voor de kleuren “Particle Grey” en “White”. Natuurlijk neemt de sneaker de kenmerkende mesh mee naar de uitgesproken Swoosh en synthetische taping. Op de hakken hebben ze gekozen voor een ‘melkachtig’ arrangement. De React Foam levert meer van het neutrale palet, maar als je kijkt naar de eyestays is er gebruik gemaakt van meer gemengd materiaal die precies de hoeveelheid ‘shine’ toevoegen aan het model.

Release info

Nog heel even wachten dus, want het paar belooft al op donderdag 14 mei 2020 te droppen. Je moet er alleen iets vroeger voor uit je bed, maar dat zijn ze zeker waard! Want om 09:00 uur zullen ze bij Nike en Nike retailers online staan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten voor alle informatie.

Nike React Vision 'Iridescent'

CW0730-100 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike
The Turnover