Skip to content
Upcoming

Nike brengt nieuwe colorway op de Nike Air Force 1 Low om het Rucker Park te eren

1 mei 2020 12:00
Nike brengt nieuwe colorway op de Nike Air Force 1 Low om het Rucker Park te eren

Dit jaar zijn er al vele nieuwe colorways verschenen op de klassieke Air Force 1 Low. Nike is voorlopig nog niet klaar want er staat een nieuwe colorway op ons te wachten! Het Rucker Park in New York City heeft een paar van de meest opwindende basketbalfestiviteiten in de geschiedenis op hun naam staan. Daarom om dit iconische Rucker Park te eren, heeft Nike speciaal de Air Force 1 Low uit de kast getrokken om een te gekke colorway voor hen te maken.

Nike Air Force 1 Low ‘Rucker Park’ | CT2585-100

Het kleurenpallet van deze nieuwe Air Force 1 ‘Rucker Park’ bestaat uit wit en levendig oranje. Het bovenwerk is gemaakt van stevig leer bedekt door een witte kleur met daarbij oranje details. Zo is het branding logo op de heel oranje, en ook de tong heeft een fel oranje kleur gekregen. De binnenkant van de sneaker is ook oranje van kleur, wat terug te zien is in het bovenwerk. Het design wordt afgemaakt met oranje stiksels over het gehele bovenwerk. Als finishing touch is er nog een klein detail terug te vinden. Een extra kleine Swoosh met daarin het cijfer ‘10039’ is te zien op de zijkant van de hiel. Dit om zo de postcode van het ‘Rucker Park’ te benadrukken. De felle oranje kleur is ook terug te zien in de outsole.

Wanneer deze sneaker zal releasen is nog niet bekend. We verwachten dat deze Air Force 1 ‘Rucker Park’ nog uit zal komen in 2020. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om niks te missen over deze release. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Bekijk hieronder de afbeeldingen van deze nieuwe Air Force 1!

Nike Air Force 1 '07 'Rucker Park'

CT2585-100 · Prijs vanaf €175,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low 'Rucker Park'
Nike Air Force 1 Low 'Rucker Park'
The Turnover