Skip to content
Upcoming

Nike brengt ‘Greedy 2.0’ op Air Max 95 terug op 1 juni

30 mei 2020 13:13
Nike brengt ‘Greedy 2.0’ op Air Max 95 terug op 1 juni

Eindelijk, de Nike Air Max 95 waar we allemaal op hebben gewacht is weer terug. We hebben het natuurlijk over de Greedy colorway, en dit keer is de sneaker weer terug in een remix. Wat niet voor het eerst gebeurt, in 2015 kwam Nike namelijk voor het eerst met de Greedy colorway. Toen bestond de sneaker uit meer donkere kleuren die in combinatie kwamen met neon kleuren die geïnspireerd waren op de OG modellen. Nike doet het nu totaal anders, er is namelijk gekozen voor een witte bovenkant met OG neon kleuren. 1 juni is het eindelijk zo ver, lees dus snel verder voor alle informatie.

Nike Air Max 95 ‘Greedy 2.0’ | CJ0589-001

Om Nike Air Max 95 even in het zonnetje te zetten, omdat ze dit jaar alweer 25 jaar bestaat brengt het merk de Greedy terug. Maar toch, als je een kijkje neemt naar de Greedy in 2015, zie je toch veel verschil. Zo is er voor elk klein stukje toch gekozen om elk deel een andere kleur te geven. En dan bedoelen we alles, zelfs de Air unit! Wat je nog wel terug ziet, zijn de originele kleuren. Zo zie je neon geel, blauw, rood en turquoise terug. Zoals we al vertelden, is er gekozen voor een witte bovenkant. Die is voorzien van leder, mesh en suède. De veters zijn ook niet om te vergeten, die hebben namelijk een combinatie van zwart en wit gekregen. Deze is perfect voor de zomer.

Release info

Nog heel eventjes wachten dus, op maandag 1 juni zal het paar al droppen. Ze zullen dan verkrijgbaar zijn bij Nike en Nike retailers. Daar zullen ze verkrijgbaar zijn vanaf 159,- euro. Wees er op tijd bij, deze sneakers zijn behoorlijk gewild! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Air Max 95 QS 'Greedy 2.0'

CJ0589-001 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders
Images by: HighSnobiety