Skip to content
Newsfeed

Nike brengt de Dunk High ‘Re-Raw’ uit met een worn look

13 december 2021 14:00
Nike brengt de Dunk High ‘Re-Raw’ uit met een worn look

Nike onthult een nieuwe Dunk High in een ‘Re-Raw’ kleurenschema. De sneaker is gemaakt van cracked leer en heeft een uniek design gekregen. Het paar zal hoogstwaarschijnlijk aan het begin van 2022 uitkomen.

In 1985 verscheen de eerste Nike Dunk en sindsdien is het silhouet haast niet meer weg te denken uit de sneakerwereld. Nu brengt Nike de ‘Re-Raw’ uit en krijgt de Dunk een retro uitstraling. Zo draagt de sneaker een vergeelde middenzool en kleuren de veters op de tong off-white.

Verder combineert de schoen verschillende materialen op het bovenwerk. De basis is gemaakt van gebarsten leer en is volledig in het wit gezet. De lichtgroene overlays op de mudguard, rondom de veters en hiel zijn van grof suède. Ook de Swoosh op het middenpaneel is gemaakt van leer en kleurt donker groen, evenals de buitenzolen.

De binnenvoering van het silhouet is volledig in een ‘Coriander’ kleur gezet. Het Nike tag op de tong is door midden gesplitst en combineert de kleuren groen en zwart met elkaar.

De Nike Dunk ‘Re-Raw’ heeft helaas nog geen releasedatum gekregen. Wel zal de sneaker hoogstwaarschijnlijk aan het begin van 2022 gereleased worden.

Nike Dunk High 'Re-Raw'
Nike Dunk High 'Re-Raw'
Nike Dunk High 'Re-Raw'
Nike Dunk High 'Re-Raw'