Skip to content
Upcoming

Een nieuwe colorway op de Nike Blazer Mid ’77 staat klaar om gereleased te worden

20 december 2019 15:00
Een nieuwe colorway op de Nike Blazer Mid ’77 staat klaar om gereleased te worden

2019 was wel echt het jaar van de Nike Blazer Mid ’77. Nike besteedde veel aandacht aan het model en bracht meerdere mooie colorways. Ook heeft Nike grote plannen voor het silhouet in 2020. Er staat namelijk alweer een nieuwe colorway op ons te wachten in 2020, genaamd ‘Nature Green’.

Het Blazer model van Nike was een van de eerste basketbalschoenen van het merk. In 1973 werden ze voor het eerst uitgebracht. Ze waren toen verkrijgbaar in drie verschillende soorten, namelijk high-top, mid en low-top. Al meerdere malen is de als retro teruggebracht in verschillende stijlen, colorways en versies.

Nike Blazer Mid ’77 ‘Nature Green’ | CI1172-300

De sneaker heeft een colorway erbij gekregen die beschikt over een opvallende kleur. Het bovenwerk is namelijk gemaakt van suède in een ‘Nature Green’ kleur. Verder zijn alle details zoals de Swoosh, de veters en de branding een grijze kleur gekregen. Het enige dat een andere kleur heeft gekregen is de kleine Swoosh op de tong, want deze heeft een oranje kleur gekregen.

Bekijk hieronder de officiële Nike foto’s van de sneaker en wij verwachten dat de sneaker ergens in het begin van 2020 zal uitkomen. Houd dagelijks onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Nature Green
Nature Green
Nature Green
Nature Green
Images by Nike