Skip to content
Upcoming

Drie nieuwe colorways op de Blazer Mid ’77 zijn nu verkrijgbaar

30 januari 2020 15:00
Drie nieuwe colorways op de Blazer Mid ’77 zijn nu verkrijgbaar

Vandaag is het donderdag 30 januari 2020 en er zijn een hoop sneakers gedropt vandaag. Zo ook de Nike Blazer Mid ’77 in drie verschillende colorways! De sneaker is namelijk uitgekomen in de colorways Wolf Grey, Nature Green en Suède Thunderstorm. Lees verder om meer te weten te komen over de sneaker en de colorways!

Nike’s Blazer Mid een zeer ouder sneaker en is van origine een basketbalschoen. Het duurde niet heel lang dat de sneaker ook populair werd in de skatewereld, dus Nike SB besloot om de sneaker ook eens onder handen te nemen. Tegenwoordig zien we de sneaker ook veel in het dagelijkse leven. Dit komt mede dankzij het minimalistische design dat de sneaker heeft.

Nike Blazer Mid ’77 | Details

Zoals we al zeiden zijn er drie verschillende colorways gedropt, namelijk een ‘Wolf Grey’, een ‘Nature Green’ en een ‘Suède Thunderstorm’ colorway. Alle drie de colorways zijn vrij simpel en dat matched goed met het minimalistische silhouet. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van suède. Als we naar de Swooshes van alle drie de colorways zullen kijken zal het al snel opvallen dat deze alle drie hetzelfde zijn. Ook hebben ze alle drie dezelfde kleur branding gekregen op de hak en op de tong.

Alle drie de colorways zijn nu verkrijgbaar bij verschillende stores, zoals Nike en JD Sports. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist overview. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Nike Blazer Mid ’77 Suede 'Wolf Grey'

CI1172-001 · Prijs vanaf €186,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid '77 Suede Schoen
Images by Nike

Nike Blazer Mid '77 Suede 'Thunderstorm'

CI1172-400 · Prijs vanaf €118,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid '77 Suede Schoen
Images by Nike

Nike Blazer Mid Vintage ’77 'Nature Green'

CI1172-300 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid '77 OG QS
Images by JD Sports