Skip to content
Upcoming

Nike tovert de Air Presto en Air Max 95 om in ‘Naija’ colorways

30 juli 2020 23:35
Nike tovert de Air Presto en Air Max 95 om in ‘Naija’ colorways

Nike blijft maar strooien met geweldige colorways op allerlei geweldige modellen. Ook de Air Presto en Air Max 95 zien we nu langskomen in een nieuwe colorway, genaamd ‘Naija’. De twee modellen worden samengevoegd in een pack.

Eerder heeft Nike al sneakers uitgebracht met colorways die geïnspireerd waren op Zuid-Korea en Australië. Nu is de beurt aan Nigeria met deze ‘Naija’ colorway die is verwerkt op de Air Presto en Air Max 95. De twee sneakers vormen samen het ‘Naija’ pack. Of er sneakers aan toe worden gevoegd is nog niet bekend. Momenteel is Nigeria een grote inspiratiebron voor Nike. Kleuren en vormen inspireren Nike met nieuwe colorways op sneakers en voetbalshirts.

Nike Air Presto ‘Naija’ | CJ1229-300

Het bovenwerk van de Air Presto bestaat voornamelijk uit een groene kleur met aardig wat patronen. Daarnaast hebben de kooien en de veters ook een groene kleur gekregen. Achterop de hiel staat in kleine letters ‘NAIJA’. Onder het bovenwerk loopt een zwarte midsole waarop een groene Swoosh te vinden is. Daaronder is weer een witte/zwarte outsole te vinden.

Nike Air Max 95 ‘Naija’ | CW2360-300

Naast de Air Presto verschijnt er ook een Air Max 95. Deze is eigenlijk op dezelfde wijze verwerkt als de Air Presto. De basis bestaat uit een groene kleur met patronen erop. Echter is de neus verwerkt in een zwarte kleur. Ook de eyestays beschikken over een groene kleur met hierop een patroon. Onder het bovenwerk loopt een zwarte midsole met hierin een groene midsole. Vervolgens is er een zwarte outsole te vinden.

Helaas zijn beide colorways nog niet verkrijgbaar, maar wij verwachten dat ze in de komende weken zullen droppen via Nike. Check onze Releasekalender voor meer info en scroll naar beneden voor foto’s van de colorways.

Nike Air Presto 'Naija'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Naija

Nike Air Max 95 'Naija'

CW2360-300 · Prijs vanaf €118,-

Naar alle aanbieders
Naija