Skip to content
Upcoming

Release Reminder: De Nike Air Max 90 ‘Reversed Duck Camo’

24 maart 2020 16:00
Release Reminder: De Nike Air Max 90 ‘Reversed Duck Camo’
Beluister dit artikel

Eén van onze favoriete dagen van het jaar is letterlijk om de hoek! We hebben het natuurlijk over 26 maart, beter bekend als Air Max Day. Het initiatief is al sinds ongeveer 5 jaar echt een groots evenement en wordt met het jaar groter. Op Air Max Day viert Nike de verjaardag van de Air Max wat meestal groots gedaan wordt. Elk jaar verschijnt er een nieuw model en komen er super gelimiteerde releases uit. Dit jaar brengt Nike een remake uit van de Air Max 90 Duck Camo. Dit keer wordt de colorway omgedraaid wat hem direct de naam ‘Reversed Duck Camo’ geeft.

Air Max Day 2020 staat voornamelijk in het teken van de Air Max 90. Het model bestaat dit jaar namelijk alweer 30 jaar. Naast de verjaardag op 26 maart vindt er ook een geboorte plaats, namelijk de nieuwe toevoeging aan de Air Max Line, de Air Max 2090. 

De Nike Air Max 90 ‘Reversed Duck Camo’ is een sneaker vol toffe details. Wat lijkt op een ordinaire sneaker blijkt toch anders te zijn als we verder kijken. De swoosh oogt bijvoorbeeld zwart maar als je dichterbij kijkt zien we een reptielentextuur op het lederen materiaal. De camouflage is gemaakt van suède terwijl hier langs een mesh loopt.

26 maart 2020 zal deze Nike Air Max 90 ‘Reversed Duck Camo’ uitgebracht worden bij Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers. Zoals altijd check je de Sneakerjagers Releasekalender voor het laatste nieuws en alle stores waar je deze release kunt kopen. De prijzen zijn verschillend per shop.

Atmos x Nike Air Max 90 'Reverse Duck Camo'

zondag 1 september 2024

Naar alle aanbieders
Reversed Duck Camo
Reversed Duck Camo
Reversed Duck Camo
Images by: 43einhalb
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date