Skip to content
Upcoming

De Air Max Tailwind 4 krijgt een doorzichtig bovenwerk

5 februari 2020 11:14
De Air Max Tailwind 4 krijgt een doorzichtig bovenwerk
Klik hierboven om dit artikel te beluisteren

In 2019 zagen we de terugkomst van een hoop oude Nike modellen. Eén van deze modellen was de Air Max Tailwind 4, een sneaker die goed aansloeg bij het publiek. Door het jaar heen is het model verschillende keren uitgebracht in een hoop colorways. Na de recente kids release heeft Nike besloten om nog meer technische eigenschappen van de sneaker aan te passen. Zo komt hij dit keer met een doorzichtig middenpaneel.

Over het algemeen krijgt het model veelal retro colorways. Denk dan vooral al felle neon kleuren in combinatie met rustige basistinten, zoals zwart en wit. De volgende release die op de planning staat is wederom voorzien van deze colorway combinatie.

Het witte bovenwerk is voorzien van verschillende materialen. Zo zien we dat de main-pannels gemaakt zijn van leer terwijl we turquoise suède details zien op de neus. De Toebox zelf is gemaakt van een synthetisch half-doorzichtig materiaal. Ditzelfde materiaal zien we terugkomen over de gehele zijkant van de sneaker.

Naast de turquoise details op de neus en de stripes op de zijkant zien we ook nog subtiele neon groene details op midsole en bij de heel.

Er is momenteel nog geen releasedatum bekend van deze Nike Air Max Tailwind 4, maar we verwachten hem eerder vroeg dan laat. Blijf vooral de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten houden voor updates over de release van deze sneaker.

Air Max Tailwind 4
Air Max Tailwind 4
Air Max Tailwind 4
Air Max Tailwind 4
Air Max Tailwind 4
Air Max Tailwind 4
The Turnover