Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 97 SE ‘Volt’ nieuwe colorway

29 maart 2019 15:48
Nike Air Max 97 SE ‘Volt’ nieuwe colorway

Nu de lente er eindelijk is, heeft Nike een nieuwe colorway aangekondigd van de Air Max 97. Deze colorway past perfect bij de lente.

In 1978 maakte de revolutionaire Air-Sole Unit zijn debuut in Nike sneakers. De Nike Air Max 1 zag in 1987 voor het eerst het daglicht. Wat deze sneaker zo bijzonder maakte, is dat het voor het eerst mogelijk was om de luchtkamer in de hak te zien. Twee jaar nadat Nike de Air Max 95 uitbracht, werd de Air Max 97 al uitgebracht met de allereerste Air-Unit over de gehele lengte. Deze sneaker zorgde voor veel opschudding in de wereld. Dit kwam gedeeltelijk door de designlijnen met het rimpeleffect.

De details

De upper is gemaakt van zwart gekleurd mesh met witte, leren, overlappende lagen. Nike heeft een neon gele lijn over de gehele upper toegevoegd, zodat de sneaker extra opvalt. Ook is deze neon gele lijn reflecterend. De Swoosh beschikt ook over een neon gele kleur met een zwarte outline. Op de tong is ook een zwarte Swoosh zichtbaar.

Voor meer foto’s van deze sneaker scroll je naar beneden. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar wij verwachten dat deze sneaker snel verkrijgbaar zal zijn. Houdt onze releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 SE 'Volt'

AQ4126-101 · Prijs vanaf €171,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Nike Air Max 97
Images by Nike