Upcoming

Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’ verschijnt voor de ladies

29 mei 2020 16:57
Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’ verschijnt voor de ladies

De Nike Air Max 90 heeft ons weer mogen verassen en heeft een heerlijke colorway op de planning gezet, en dit keer zijn de dames de gelukkige! De sneakers komen namelijk uit voor de dames. Het paar zal uit komen in een ‘Cuban Link’ colorway. De sneaker is geïnspireerd op cuba, en dat is ook terug te zien. Het is als onderdeel van de dertigste verjaardag van de heerlijke hardloopsneaker die met de jaren ontzettend bekend is geworden. De ‘Velvet Brown’ heeft veel leuke details en accenten, lees dus snel verder voor alle informatie.

Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’ | CZ0469-200

Eindelijk weer een heerlijke drop voor de dames. Het model ontworpen door Tinker Hatfield is omgetoverd tot een adembenemende sneaker. De sneaker is geïnspireerd op een Cuba. Ja, je leest het goed! En als je goed kijkt naar het paar, zal je het gegarandeerd terug zien. Het bovenwerk heeft een Light British Tan basis gekregen. Die is aangevuld met overlays van Velvet Brown leer. Dan heb je nog de details, een asymmetrische Swoosh die roze en gele kleuren hebben gekregen. Ook zit er een ketting bij die aan de veters zijn gevestigd.

Release info

De op Cuba geïnspireerde Nike Air Max 90 ‘Cuban Link’ zal vanaf donderdag 11 juni verkrijgbaar zijn via o.a. Nike en diverse Nike-retailers voor een retail advies prijs van €150,-. Dus houd de releasekalender in de gaten voor updates rondom deze release!

Nike WMNS Air Max 90 'Cuban Link'

CZ0469-200 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders
Images by: Solebox

The Turnover