Upcoming

Verwacht het Nike Air Max 90 ‘Pirate Radio’ pack aankomend weekend

5 februari 2021 10:00
Verwacht het Nike Air Max 90 ‘Pirate Radio’ pack aankomend weekend

Begin dit jaar verschenen er beelden van twee nieuwe colorways op Nike’s Air Max 90 die samen een pack vormde. Een maand later zien we het pack, genaamd ‘Pirate Radio’ dan eindelijk releasen. Benieuwd naar meer info over de twee contrasterende colorways? Lees snel verder!

Als je dacht dat 2020 succesvol was voor de Air Max 90, maak je borst maar nat… Er staan namelijk enkele colorways te wachten die je niet wil missen. Zo zien we naast het ‘Pirate Radio’ pack maar liefst nog twee andere colorways verschijnen op het iconische model. We hebben het hier over de ‘Valentine’s Day’ en de ‘Topography’ colorways. De eerstgenoemde verschijnt in een liefdevolle pack met enkele andere modellen. Wil jij weten welke sneakers onderdeel uitmaken van het pack? Klik HIER. Ook kan je in maart opnieuw de zeer geliefde ‘Bacon’ colorway verwachten.

Nike Air Max 90 ‘Pirate Radio’ Pack

Zoals we al zeiden verschijnen er twee colorways die op contrasterende wijze zijn samengesteld. De ene is verwerkt in neutrale kleuren, terwijl de andere colorway beschikt over een iets kleurrijker pallet. We zullen ze beiden onder de loep nemen, één voor éen.

Nike Air Max 90 'Pirate Radio' - White

CW4070-100 · Prijs vanaf €263,-

Naar alle aanbieders

Laten we eerst de eentonige colorway van dichtbij bekijken. Wat gelijk in het oog springt is de Swoosh. Deze is normaal gesproken groot op de zijkanten te vinden, maar ditmaal is er gekozen voor een kleine gouden Swoosh. Daarnaast is er op de veters een lacelock te vinden die ook in een gouden kleur is verwerkt waarop ‘Nike Air Max’ staat. Achterop de hiel is een patch te vinden met radiofrequentie erop. Onder het eentonige bovenwerk loopt een minimalistische witte midsole en een ijzige, doorschijnende outsole die het design afmaakt.

Pirate Radio Pack
Pirate Radio Pack

Nike Air Max 90 'Pirate Radio' - Grime

DD8457-400 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders

Aangekomen bij de tweede colorway, valt het gelijk op dat deze colorway in een wat kleurrijker jasje is gehezen dan de ander. Als basis is er gekozen voor nylon materiaal in een grijze kleur. Hierop is er gekozen voor blauwe overlays en enkele rode details, zoals de eyestays, de heeltab en de ‘Air Max’ branding op de zijkant. De Swoosh heeft een zilveren make-over gekregen en ook hier is radiofrequentie te vinden achterop de heeltab. Een witte midsole en een blauwe, ijzige outsole zorgen voor de finishing touches.

Pirate Radio Pack
Pirate Radio Pack

Aankomende zaterdag, 6 februari 2021, kan je het Air Max 90 ‘Pirate Radio’ pack verwachten om 09:00 ’s ochtends via Nike. Aarzel niet te lang, want wij verwachten dat ze keihard de deur zullen uitvliegen. Houd onze Releasekalender daily in de gaten voor het laatste sneaker nieuws.

The Turnover