Skip to content
Upcoming

Donderdag 19 december 2019 komen eindelijk de Nike Air Max 90 ‘Lahar Escape’ colorways uit

17 december 2019 14:00
Donderdag 19 december 2019 komen eindelijk de Nike Air Max 90 ‘Lahar Escape’ colorways uit

Het eind van 2019 is in zicht, maar dat weerhoudt Nike er niet van om nog even wat heerlijke colorways uit te brengen om het jaar goed af te sluiten. Aankomende donderdag, 19 december 2019, brengt Nike ook weer twee colorways uit van de Nike Air Max 90 ‘Lahar Escape’. Het gaat om een groene en een blauwe colorway.

Dertig jaar na het debuut van de Air Max 90 is de sneaker nog steeds enorm populair in de sneakerscene. De oorspronkelijke door Tinker Hatfield ontworpen sneaker is nu tot leven gekomen in een tal van materialen en kleuren. Deze nieuwe editie beschikt over neutrale kleuren als ode aan een vintage ACG Design.

Nike Air Max 90 ‘Lahar Escape’ | Details

Zoals je weet komen er twee verschillende colorways van de Air Max 90 ‘Lahar Escape’. Een blauwe en een groene colorway. Beide sneakers hebben een bovenwerk dat gemaakt is van leer en mesh. Echter is alleen de tong gemaakt van mesh. De basis van het groene model heeft een basis gekregen in een ‘Light Cream’ kleur en die van de blauwe colorway in het wit. Verder zijn er verder details te vinden in de kleuren zwart en beige op het groene model, terwijl dezelfde details een donkergrijze of grijze kleuren kregen op het blauwe model. Op de tong is er duidelijke ‘Lahar’ branding te vinden en de veters zijn gespikkeld.

Aankomende donderdag, 19 december 2019, zullen allebei de colorways uitkomen voor €150,-. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en scroll snel naar beneden voor foto’s van beide sneakers.


Nike Air Max 90 NRG 'Lahar Escape - Green'

CI5646-200 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders
Lahar Escape

Nike Air Max 90 NRG 'Lahar Escape - Blue'

CI5646-100 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
Lahar Escape
Lahar Escape
Images by 43Einhalb