Skip to content
Newsfeed

Nike Air Max 90 ‘Familia’ release voor ‘Hispanic Heritage Month’

23 september 2021 19:22
Nike Air Max 90 ‘Familia’ release voor ‘Hispanic Heritage Month’

Nike komt met een nieuwe colorway van de Air Max 90. De sneaker brengt ode aan de Latijns- Amerikaanse cultuur en wordt gereleased tijdens de ‘Hispanic Heritage Month’. De Nike Air Max 90 ‘Familia’ komt op 29 september 2021 uit.

Nike Air Max 90 ‘Familia’ l DJ4703-900

De ‘Familia’ is een kleurrijke sneaker die geïnspireerd is door de Latijns-Amerikaanse cultuur. Het paar heeft een vrolijke print en is geïnspireerd door de keepershirts uit de jaren ’90. De upper van het model is gemaakt van gerecycled polyester. Dit maakt ieder paartje uniek.

Tijdens de ‘Hispanic Heritage Month’ wordt de geschiedenis en cultuur van Latijns-Amerikaanse burgers gevierd. Van 15 september tot 15 oktober organiseren de burgers uit Amerika verschillende activiteiten en feesten. Deze feesten staan allemaal in het teken staan van de Latijns-Amerikaanse cultuur.

Nike heeft tijdens de ‘Hispanic Heritage Month’ ook al een andere pack gereleased. Op 14 september 2021 bracht Nike de ‘Lucha Libre-Inspired’ collectie uit in Mexico. Dit pack bestond uit een Nike Air Force 1, een Air Max 90 en een Blazer High. Alle drie de modellen stonden in het teken van de ‘Lucha Libre’ sport, een worstelsport dat in Mexico erg populair is.

De Nike Air Max 90 ‘Familia’ heeft een gedurfde look. De upper van de sneaker heeft de kleuren rood, geel, blauw en groen. Het patchwerk op het bovenstuk maakt het een erg unieke sneaker. Deze kleuren contrasteren goed met de zwartkleurige mudguard en kraag. Ook de veters en de veterogen hebben een zwarte kleuren gekregen.

Het embleem op de hiel is geelkleurig evenals de binnenzool. Op de zijkant en op de middenzool is het woord ‘Familia’ gezet.

De sneaker komt op 29 september 2021 uit. Wil je nu niks missen van dit soort releases, houd dan onze releasekalender in de gaten. Download ook onze Sneakerjagers app en blijf op de hoogte van alle nieuwe paartjes.

Nike Air Max 90 Familia
Nike Air Max 90 Familia
Nike Air Max 90 Familia
Nike Air Max 90 Familia
Nike Air Max 90 Familia
Nike Air Max 90 Familia