Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Barely Rose’ released speciaal voor vrouwen

24 juni 2020 08:46
De Nike Air Max 90 ‘Barely Rose’ released speciaal voor vrouwen

Sinds het 30 jarig bestaan van de Air Max 90 zijn er vooral colorways uitgekomen voor mannen. De Nike Air Max 90 ‘Duck Camo’ is bijvoorbeeld al in drie nieuwe colorways uitgekomen. Gelukkig komt Nike nu ook met een mooie Air Max 90 colorway speciaal voor de vrouwen.

De Air Max 90 ‘Barely rose’ is een simpele, maar clean colorway die perfect is voor elke gelegenheid. De sneaker heeft een overal kleuren pallet van roze met een paar witte hits. Op de toebox en gebied rondom de enkel is gebruik gemaakt van mesh. De toebox, midfoot en Swoosh zijn gemaakt van zacht roze leer. Het suede dat als laatste overlay op de zijkant van de sneaker zit is van hoge kwaliteit en biedt als mooi extraatje. De upper van de sneaker zit op een wit en rose midsole gecombineerd met een zwarte/roze outsole.

De exacte releasedatum van de Nike Air Max 90 ‘Barely Rose’ is nog niet bekendgemaakt, maar wordt de aankomende weken wel verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike Air Max 90 'Barely Rose'

CZ6221-600 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 'Barely Rose'
Air Max 90 'Barely Rose'
Air Max 90 'Barely Rose'
Air Max 90 'Barely Rose'
Images by Nike