Skip to content
Upcoming

Nike heeft de Air Max 270 React een beter ademend bovenwerk gegeven

5 februari 2020 11:11
Nike heeft de Air Max 270 React een beter ademend bovenwerk gegeven

Misschien wel één van de populairste Nike sneakers van dit moment is de Air Max 270 React. Het vrij jonge model heeft al aardig wat make-overs gehad en daar wordt er nu weer eentje aan toegevoegd. De sneaker heeft namelijk een nieuw, verbeterd bovenwerk gekregen. De sneaker ademt nu namelijk beter door breathable mesh.

In de zomer van 2019 werd Nike’s Air Max 270 React voor het eerst geïntroduceerd. Dit werd groots aangepakt, want het dameselftal van de Verenigde Staten mocht de sneaker presenteren aangezien zij mee zouden doen aan het WK vrouwenvoetbal. Op 3 juli 2019 debuteerde de eerste colorways en ondertussen zijn er al vele verschillende colorways verschenen.

Nike Air Max 270 React | CU3447-001

Op het eerste gezicht is het meest opvallende detail van de sneaker de felle neon groene kleur. De kleur is terug te vinden op de tong, heel pull tab en in de Air Unit. Verder is het hybride model gekleed in een ‘Bone’ kleur. Dit keer heeft nike niet gekozen voor een suède neus en kraag, maar voor mesh. Ook loopt er een dierenprint over de zijkanten. Het is niet super duidelijk welk dier het is, maar wij denken dat het hier gaat om een tijger- of zebraprint.

Helaas is er nog geen releasedatum vastgesteld voor deze ademende Air Max 270 React, maar wij verwachten dat we deze in de loop van de tijd zullen zien verschijnen bij Nike. Aan de sneaker komt een prijskaartje te hangen van zo’n €150,-. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws.


Nike Air Max 270 React 'Ghost Green'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Images by Nike