Upcoming

De Air Max 270 komt in een nieuwe colorway voor dames

22 april 2019 11:17
De Air Max 270 komt in een nieuwe colorway voor dames

Nike’s Air Max 270 bestaat ondertussen al langer dan een jaar. Er komt nu een nieuwe colorway voor dames, de colorway beschikt over de kleuren wit, grijs en roze.

Ondanks de komst van de Air Max 720, blijven er ook maar nieuwe colorways komen van Nike’s Air Max 270. Nu is er weer een nieuwe colorway onderweg die beschikt over de kleuren wit, grijs en roze. De Air Max 270 heeft de grootste Air Unit in de hak die tot nu toe is ontworpen door Nike. Deze sneaker biedt comfort met een goed ventilerend, clean design. Dit model is geïnspireerd door kenmerkende Air Max sneakers uit begin jaren ’90.

De details

De Nike Air Max 270 komt in een nieuwe colorway voor vrouwen. De upper is gemaakt van mesh in de kleur wit met een overlappende roze kleur op de hak. Onder de enkel zit een Swoosh in een holographic kleur. Ook de Swoosh op de teen, tong en op de binnenkant van de sneaker beschikt over een holographic kleur. Op de doorzichtige hak zitten roze glitters. Des te hoger je kijkt transformeren de glitters doormiddel van een gradient in een grijze kleur. De zool bestaat uit twee delen, de Air Unit in de hak en een rubberen zool in de kleuren wit en roze.

Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van Nike’s Air Max 270 nieuwe colorway. Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor deze colorway, maar wij verwachten dat deze sneaker binnenkort verkrijgbaar zal zijn via nike.nl. Houd onze releasekalender goed in gaten om up-to-date te blijven.


Nike Air Max 270 Wit/Grijs/Roze

Prijs: –
Colorway: Wit/Grijs/Roze
Stylecode: CI1963-191

Air Max 270 nieuwe colorway
Air Max 270 nieuwe colorway
Air Max 270 nieuwe colorway
Air Max 270 nieuwe colorway

The Turnover