Skip to content
Upcoming

Nike’s Air Max 2090 model verschijnt binnenkort in een ‘Vast Grey’ colorway

14 juni 2020 13:59
Nike’s Air Max 2090 model verschijnt binnenkort in een ‘Vast Grey’ colorway

De Nike Air Max 2090, een van de nieuwe modellen van Nike zal verschijnen in een ‘Vast Grey’ colorway. Een officiële releasedatum is tot dusver nog niet bekend, maar hij zal in de komende maanden ergens releasen.

Het nieuwe Air Max model van Nike verscheen in maart 2020 voor het eerst en is gelijk zeer in trek. Nike heeft er al meerdere colorways van uitgebracht en het ziet er naar uit dat er in de komende tijd nog aardig wat colorways bij komen. Zo ook de ‘Vast Grey’ colorway waar we het nu over hebben.

Nike Air Max 2090 ‘Vast Grey’ | CT1091-001

In de afgelopen tijd verscheen het nieuwe model in een aantal neon kleurige colorways, maar bij deze colorway heeft Nike gekozen voor een neutrale kleurstelling zodat de constructie beter naar buiten komt. Het bovenwerk van de sneaker wordt voornamelijk bedekt met een ‘Vast Grey’ kleur. Verder is het bovenwerk gemaakt van doorzichtig synthetisch materiaal. Op de zijkanten zie je vaagjes de kenmerkende Swooshes die toch wel de aandacht trekken in tegenstelling tot de rest van de sneaker. Om de sneaker af te maken is er voor een witte midsole gekozen.

Een officiële releasedatum is tot dusver helaas nog niet bekend, maar wij verwachten dat de sneaker ergens in de komende maanden zal droppen. Houd tot die tijd goed onze Releasekalender in de gaten, zodat jij up-to-date blijft van het laatste nieuws.


Nike Air Max 2090 'Vast Grey'

CT1091-001 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 2090
Nike Air Max 2090
Nike Air Max 2090