Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 200 komt in ‘Dusty Cactus’

11 augustus 2019 09:04
Nike Air Max 200 komt in ‘Dusty Cactus’

Eén van de nieuwste modellen van Nike is de Nike Air Max 200. Tijdens de eerste release van dit nieuwe silhouet kwamen er al behoorlijk wat colorways uit. Nu voegt Nike hier alweer een nieuwe colorway aan toe, namelijk ‘Dusty Cactus’.

De Air Max 200 is geïnspireerd op natuurlijke stromingen die overal op deze wereld te vinden zijn. Dit zien we terug op de golvende lijnen op de sneaker. De Air Max 200 heeft een moderne uitstraling dankzij de verschillende details. Door de upper van licht, ventilerend mesh en zacht suède overlays kan de sneaker goed worden aangepast aan de vorm van de voet. Daarnaast biedt de sneaker een uitzonderlijke demping. Hierdoor ervaar jij optimaal comfort bij iedere stap.

‘Dusty Cactus’

Nike heeft de ‘Dusty Cactus’ colorway toegevoegd aan de Air Max 200. De sneaker is redelijk basic vanwege het zwart en wit dat we terug zien komen op de upper. Echter zijn enkele details op dit silhouet gekleurd in Teal. Deze details zorgen ervoor dat de nieuwe colorway toch weer iets unieks heeft. Zo springt de Teal gekleurd Air Unit er direct uit dankzij het contrast met het zwart/witte bovenwerk. Verder zien we deze opvallende kleur nog terugkomen op de Nike branding. Dit is te vinden op de tong, de heel tab en branding op de insole.

Wanneer de Nike Air Max 200 ‘Dusty Cactus’ zal releasen is helaas nog niet bekend. Blijf onze releasekalender in de gaten houden voor het laatste nieuws over deze heerlijke colorway.


Nike Air Max 200 'Dusty Cactus'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders