Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 1 Powerwall ‘Green Lemonade’ komt uit in september

4 augustus 2020 13:44
De Nike Air Max 1 Powerwall ‘Green Lemonade’ komt uit in september

De geruchten gaan al een tijdje rond dat de Nike Air Max 1 Powerwall ‘Lemonade’ uit gaat komen, maar dit zal niet de enige colorway worden voor de Powerwall Air Max 1. Volgens sneaker insiders PY_RATES komt de Air Max 1 Powerwall ‘Green Lemonade’ uit op 19 september.

In 2006 vierde Nike het twintig jarig bestaan van de Air Max met de legendarische Powerwall serie. In deze serie zaten onder andere de ‘Lemonade’, ‘Morning Glory’ en ‘Pink’ colorway. Nu wordt de collectie in september dus uitgebreid met de ‘Green Lemonade’ colorway.

Nike Air Max 1 Powerwall ‘Green Lemonade’

Een donker groene kleur loopt over de gehele upper heen. Mesh is geplaatst op de toebox en gebied rondom de enkel, terwijl de rest van de sneaker is gemaakt van leer. Wat deze colorway echt eigen maakt is de “AIR” tekst die over de midfoot en hiel heen loopt. Deze tekst zou net zoals bij de ‘Lemonade’ colorway gemaakt zijn van 3M materiaal waardoor het reflecteert. De upper zit op een witte midsole en groene outsole om zo de sneaker af te ronden.

De Nike Air Max 1 Powerwall ‘Green Lemonade’ wordt verwacht op zaterdag 19 september. Check hieronder de afbeelding en houd onze Sneakerjagers releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Air Max 1 Powerwall 'Green Lemonade'
Image by PY_RATES