Upcoming

Ook de Nike Air Max ‘Pink Powerwall’ lijkt terug te keren

14 april 2020 16:49
Ook de Nike Air Max ‘Pink Powerwall’ lijkt terug te keren
Beluister dit artikel

De naam Nike Air Max 1 Powerwall zegt voor veel mensen niet heel veel. De echte die-hard sneakerfreaks beginnen echter direct te glunderen als ze deze naam horen. In 2006 werd namelijk door Nike een gigantische Nike Powerwall pack uitgebracht die bestond uit 7 colorways op 8 modellen. Toen der tijd was de tier zero release extreem gelimiteerd, namelijk maar 144 paar per colorway. Door de jaren heen zijn modellen als de ‘Lemonade’, de ‘Pink Powerwall’ en de ‘BRS’ uitgegroeid tot iconen uit deze serie en daarom ook extreem gewild.

Vorige week liet de sneaker leaker PY_Rates weten dat de ‘Lemonade’ een re-release zullen krijgen deze zomer. Hij toonde ook al direct een reversed colorway waarbij de groene en gele kleuren omgedraaid werden.

Nu heeft de leaker weer een nieuwe mock-up gedeeld waarvan ons hartje harder gaat kloppen! Zij beweren namelijk dat de Nike Air Max 1 ‘Pink Powerwall’ óók terug zal keren komend seizoen.

Vergeleken met het originele paartje zien we veel vergelijkingen. Zo is het bovenwerk voornamelijk gemaakt van klassieke materialen, zoals leer en mesh. Het hele bovenwerk is uitgevoerd in een licht roze kleur met hierop donkerrode details in de vorm van veters, eyelets en de Branding op de tongue. Gelukkig zien we ook op deze release het ‘Air’ patroon op het middenpaneel.

Deze Nike Air Max 1’Pink Powerwall’ heeft momenteel nog geen bevestiging dus we verwachten hier binnenkort meer informatie over te hebben. Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor meer informatie.

'Pink Powerwall'
The Turnover