Skip to content
Upcoming

Nike Air Jordan 1 High Zoom ‘Tropical Twist’

10 februari 2021 17:58
Nike Air Jordan 1 High Zoom ‘Tropical Twist’

Suede overlays en rustige kleuren. Wij krijgen helemaal zin in het voorjaar, door alleen al naar de sneakers te kijken. De Air Jordan 1 High Zoom is extra comfortable en wisselt zijn materialen steeds vaker af. Deze White/ Daybreak/ Tropical Twist colorway kunnen we binnenkort verwachten!

De Jordan 1 Zoom is de nieuwste versie van de Jordan 1. De sneaker is opnieuw ontworpen, voor extra comfort en meer nieuwe details om met de tijd mee te gaan. Al zal de Jordan 1 High altijd favoriet blijven, de Jordan 1 High Zoom doet het ook erg goed. Veel nieuwe colorways staan op het punt te droppen. Ook verwachten we een nieuwe samenwerking met Aleali May, wat waarschijnlijk ook Jordan 1 Zoom zal worden. De Zoom-versie is makkelijk te herkennen aan zijn uitgesneden Swoosh.

Air Jordan 1 High Zoom ‘Tropical Twist’ | CT0978-150

De Jordan beschikt dit keer over een witte basis van nubuck. De overlays hebben een paarse kleur gekregen en zijn gemaakt van suede. De twee stoffen samen geven een frisse look. Rond de enkel zien we een groene kleur, wat een meer zomerse look creeërd. De uitgesneden Swoosh heeft dezelfde paarse kleur als de overlays, maar beschikt over het materiaal van de basis. In de voering komt een roze kleur tevoorschijn. Op de tong van de sneaker komen alle kleuren van de sneaker bij elkaar, op het nubuck materiaal. Net zoals de veters, is de midsole wit. Deze heeft een paarse outsole, terwijl de onderkant de groene kleur van de enkel heeft. De eerste foto’s van het paartje zijn hieronder te bekijken!

Air Jordan 1 High Zoom 'Tropical Twist' | CT0978-150

Air Jordan 1 High Zoom CMFT 'Tropical Twist'

CT0978-150 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders

Wanneer de Air Jordan 1 High Zoom ‘Tropical Twist’ dropt, kunnen we helaas nog niet vertellen. Wanneer deze datum bekend is, is de sneaker te vinden in de Sneakerjagers releasekalender. Wel weten we, dat de sneaker in het voorjaar zal droppen.

Air Jordan 1 High Zoom 'Tropical Twist' | CT0978-150
Air Jordan 1 High Zoom 'Tropical Twist' | CT0978-150
Air Jordan 1 High Zoom 'Tropical Twist' | CT0978-150