Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 ‘Wheat Mocha’ dropt 8 oktober

30 september 2020 12:50
Nike Air Force 1 ‘Wheat Mocha’ dropt 8 oktober

De jaarlijkse terugkeer van de Nike Air Force 1 ‘Wheat’, zal dit jaar plaats vinden op donderdag 8 oktober om 09:00 uur. De sneaker en kleur is zoals we hem kennen, met wat nieuwe aanpassingen. De Nike Air Force 1 ‘Wheat Mocha’ is perfect voor het herfst seizoen.

De Nike Air Force 1 begon als basketbalschoen, maar groeide al snel uit tot meer. De sneaker is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De populaire sneaker heeft al heel wat colorways en samenwerkingen achter de rug. De ‘Wheat’ colorway is een oude bekende. De bruine kleur is al meerdere jaren op de Air Force 1 toegepast en komt elk najaar in een iets andere variant terug.

Nike Air Force 1 Low ‘Wheat Mocha’ | DC7504-700

In de 2020 editie van de Nike Air Force 1 ‘Wheat’ is het bovenwerk volledig gemaakt van bruin suède. Ook de veters is de ‘wheat’ bruine kleur toegepast. De sneaker heeft een bruin getinte, doorschijnende middenzool. De outzool is daarin tegen donker bruin (Mocha) van kleur. Deze ‘Mocha’ kleur is ook terug te zien aan de binnenkant van de Air Force 1, wat de sneaker helemaal af maakt. Een onaantastbare ongeëvenaarde en onbetwiste sportswearlegende, noemt Nike deze sneaker zelf. Bekijk de foto’s van deze heerlijke sneaker hier onder.

De Air Force 1 ‘Wheat Mocha’ staat al voor ons klaar in de SNKRS app! Op donderdag 8 oktober dropt om 09:00 uur de sneaker vanaf maat 38,5 tot 49,5. De prijs van deze nieuwe Wheat colorway bedraagt van €129,99.

Nike Air Force 1 Low 'Wheat'

DC7504-700 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Low 'Wheat Mocha' Release Date
Air Force 1 Low 'Wheat Mocha' Release Date
Air Force 1 Low 'Wheat Mocha' Release Date
Images by Nike