Skip to content
Upcoming

Releasedatum van de Nike Air Force 1 ‘Vandalized’ bekend

27 juni 2019 09:27
Releasedatum van de Nike Air Force 1 ‘Vandalized’ bekend

Nike is flink bezig met het maken van nieuwe versie voor de Air Force 1. Eerder keken we al naar de Nike AF1-Type ‘Summit White’ en nu word de Air Force 1 binnenste buiten gekeerd met de Air Force 1 ‘Vandalized’. We hebben het binnenste buiten effect al eerder gezien op een Nike Air Max 1. Hierbij werd ook de gehele upper binnenste buiten gehaald.

De details

Veel kleine en grote details zijn te vinden op deze sneaker. Om te beginnen heeft de sneaker een kleuren combinatie van wit, grijs, blauw en rood. De grootste details zijn te zien in de binnenstebuiten gekeerde tong, waarbij alle informatie over de sneaker kan zien en de half doorgesneden swoosh aan de zijkant van de sneaker. Kleinere details zijn bijvoorbeeld te vinden op de toebox, waarbij de ventilatie gaatjes voor de helft zijn weg gelaten. De rode en blauwe kleur zijn terig te vinden op de hiel van de sneaker, waar groot de letters “Nike” in staan. De Nike Air Force 1 ‘Vandalized’ word afgerond door een all-white mid- en outsole.

De Nike Air Force 1 ‘Vandalized’ komt uit op 13 juli 2019 om 09:00 uur via Nike.com voor €110,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd de releasekalender in de gaten voor meer shops en informatie.


Nike Air Force 1 Low 'Vandalized'

898889-103 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Vandalized'
Air Force 1 'Vandalized'
Air Force 1 'Vandalized'
Air Force 1 'Vandalized'
Air Force 1 'Vandalized'