Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 React komt in een gave colorway voor kids

21 april 2020 11:49
Nike Air Force 1 React komt in een gave colorway voor kids

Nike is weer terug en heeft een heerlijk sneaker(tje) neergezet, de Nike Air Force 1 React voor kids! Het originele model is naar een hoger level gebracht, en hoe! Hij is niet heel lang geleden voor het eerst uitgekomen en is nu al niet meer weg te denken en een grote hit. We weten allemaal dat Nike er voor iedereen is, en daarom konden ze de kids niet achterlaten. De sneaker heeft een strakke colorway gekregen en is nu al verkrijgbaar, hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder.

Nike Air Force bestaat al een behoorlijke tijd, hij is er al sinds 1982 en is niet meer weg te denken. De ontwerper Bruce Kilgore kwam met het idee en had hem in eerste instantie op de markt gebracht als een basketbalschoen, maar het ging heel snel voordat hij daarbuiten ook werd gedragen. Hij heeft ontzettend veel colorways mogen meemaken en ook vele samenwerkingen met grote namen. Nu is hij samengevoegd met de React en het D/MS/X model, waardoor hij nu super comfortabel is.

Nike Air Force 1 React GS | CT5117-102

De Nike Air Force React heeft nog steeds hetzelfde uiterlijk als de klassieke Air Force maar wel met wat aanpassingen. Zo is bijvoorbeeld de Swoosh vervangen door een ontzettend grote outline swoosh. Dit zorgt voor dat React effectje wat ook is gebruikt in de sneaker. Het overdreven grootte hebben ze aangehouden, namelijk ook op de midsole met Air Branding. Hij heeft een rustige kleur op het bovenwerk, namelijk een witte grijze kleur. Op de buitenzool is er gekozen voor een blauwe kleur die terug te zien is op een klein vlak op de voor en achterkant. De branding heeft een gemixte kleur gekregen van geel en grijs.

Release info

De nieuwste Nike Air Force 1 React voor kids is nu verkrijgbaar vanaf 100,- euro. De maten gaan vanaf 35 1/2, en we kunnen je alvast melden dat je snel mag zijn. Deze beloven zeker weten hard te gaan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de allernieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Nike Air Force 1 React

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: Nike