Skip to content
Upcoming

‘University Gold’, de nieuwe Off-White x Air Force 1 colorway

7 mei 2020 11:26
‘University Gold’, de nieuwe Off-White x Air Force 1 colorway

Enige tijd geleden liet Virgil Abloh op zijn Instagram weten dat hij een ‘Blank Canavs’ voor zich heeft. Dit was voornamelijk gericht op het feit dat hij een nieuwe sneaker met Nike zou gaan maken. De stille hoop die wij hadden is bevestigd door sneakerleaker py_rates, namelijk een nieuwe ‘University Gold’ colorway van de Air Force 1 Low.

De samenwerking tussen Vigirl Ablog (Off-White) en Nike gaat al terug naar 2017. De eerste keer dat de twee merken een collab uitbrachten kwamen ze meteen met 10 colorways. Ook wel ‘The Ten’ collectie genoemd. Tien iconische modellen in iconische colorways. Een groot succes die tot op de dag van vandaag nogsteeds wordt gezien als een van de grootste/beste collabs ooit.

Vorig jaar werd er tijdens Complex Con een exclusive babyblauwe Air Force 1 Low gedropt. De sneaker was extreem gelimiteerd en dus ook extreem gewild. Al snel kwamen er beelden vrij van nieuwe colorways maar deze lieten altijd op zich wachten. Uiteindelijk is het resultaat deze goudgele tonale Air Force 1 Low geworden. De officiele naam van de sneaker zou daarom ook Off-White x Nike Air Force 1 Low ‘University gold’ zijn. Uiteraard heeft de sneaker de welbekende Tag en de “AIR” quotes.

Momenteel is er nog geen releasedatum bekend van deze release dus we verwachten dat hij binnenkort geïntroduceerd zal worden door Nike. Houd in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws en eventuele updates.

University Gold
image by: @py_rate