Upcoming

De Air Force 1 Low Valentines Special is bekend

9 juni 2020 15:23
De Air Force 1 Low Valentines Special is bekend

Het is nog niet enorm lang geleden dat Nike de Valentines Special dropte afgelopen februari. Sneakerleaker komt wederom nu alweer met een volgende Valentines release. Dit keer krijgt de geliefde Nike Air Force 1 Low een verliefde look.

Het ziet ernaar uit dat Nike voorlopig nog niet stil blijft zitten met de hype rondom de Nike Air Force 1 Low. Het model behoort tot dé klassiekers van Nike met een bijna 40-jarig bestaan. Het model is momentele niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld en maar goed ook. De elegante look van het model zorgt ervoor dat hij vrijwel elke colorway kan hebben. Zo is er voor deze Valentines Special gebruik gemaakt van een rood, wit en roze bovenwerk. 

Voor het bovenwerk hebben ze gebruik gemaakt van glad lederen materiaal. We zien dat de outsole een lichte transparantie heeft dus we verwachten dat deze dus translucent zal zijn.

Een releasedatum van deze Nike Air Force 1 Low QS ‘Valentines Special’ is nog niet bevestigd. Gezien de naam verwachten we wel dat deze release uit zal komen op Valentijnsdag zelf (14 februari). Het model zal waarschijnlijk uitkomen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers.

Voor meer informatie over deze Nike Air Force 1 Low QS ‘Valentines Special’ of over de talloze andere check je de Sneakerjagers Releasekalender. Je vindt hier het meest complete overzicht van alle sneakers die de komende tijd nog uit zullen komen. Hiernaast check je in de Sneakerjagers Releasekalender ook de meest hyped sneakers van dit moment.

Valentines Special
image by: @PY_Rates
The Turnover