Skip to content
Upcoming

Nike brengt binnenkort een nieuw pack van de iconische Air Force 1 Low

30 juli 2020 20:14
Nike brengt binnenkort een nieuw pack van de iconische Air Force 1 Low

Een van de populairste sneakers van Nike, de Air Force 1 Low, verschijnt binnenkort in een nieuw pack. Tot nu toe zijn er twee colorways naar buiten gekomen. Het is niet duidelijk of er nog nieuwe colorways aan toegevoegd zullen worden.

In 1982 verscheen de Air Force 1 voor het eerst. De sneaker debuteerde als basketbalschoen, maar werd al snel opgepakt als sneaker voor in het dagelijks leven. Vanaf dag 1 was het model al een groot favoriet onder de sneakerheads. In de vroege jaren ’90 zakte de populariteit van het model, maar dat duurde niet al te lang. Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel colorways en er blijven maar nieuwe verschijnen. Het is een echte tijdloze sneaker die ook veel gebruikt wordt voor samenwerking.

Nike Air Force 1 Low Pack | Closer Look

Zoals we al zeiden zijn er beelden opgedoken van twee colorways. Het bovenwerk van de sneaker is samengesteld in de klassieke combinatie, een witte kleur op een lederen basis. Wat deze Air Force 1 Low zo bijzonder maakt is de branding. De branding heeft namelijk voor beide colorways een opvallende kleur gekregen, namelijk rood/aqua en blauw/groen. De Swoosh is in dezelfde kleur gemaakt en is gecreëerd van leer. Echter is de outlining rondom de Swoosh gemaakt van geweven materiaal.

Zodra we afzakken naar de zool zien we een klassieke witte midsole met hierop ‘AIR’ branding in dezelfde kleur als de branding op het bovenwerk. Hieronder loopt een gum outsole die de sneaker nog wat extra leven inblaast.

De rode colorway is momenteel verkrijgbaar bij BSTN voor €110,-. De andere colorway is helaas nog niet verkrijgbaar. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneakers.


Nike Air Force 1 '07

DA4660-101 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Low

Nike Air Force 1 '07 LV8

DA4660-100 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Low