Skip to content
Newsfeed

Nike Air Force 1 Low Evo keert terug met een ‘Team Royal’ uitstraling

28 januari 2024 07:09
Nike Air Force 1 Low Evo keert terug met een ‘Team Royal’ uitstraling

Na het succes van vorig jaar met de Air Force 1 Mid Evo, maakt het frisse ontwerp zijn terugkeer met de Air Force 1 Low Evo ‘Team Royal’. Deze sneaker is niet alleen visueel opvallend, maar maakt ook indruk met geavanceerde technologie. Lees daarom snel verder!

🎨 Colorway: Team Royal/White-Aquarius Blue-Gum Yellow
#️⃣ Stylecode: HF3630-400
📅 Release: zomer 2024

Het nieuwe design, oorspronkelijk geïntroduceerd op de mid-cut variant van de Air Force 1 Evo, presenteert de Air Max unit op een opvallende manier. De zichtbare luchtbel, zowel aan de hiel als de voorvoet, lijkt namelijk bijna uit de schoen te springen en heeft een meer afgeronde vorm die doet denken aan de Air Max modellen.

Deze designkeuze benadrukt niet alleen de innovativiteit van de sneaker, maar voegt ook een dynamisch, bijna sculpturaal element toe aan de gehele esthetiek.

Verder omvat de Air Force 1 Low Evo een levendig ‘Team Royal’ bovenwerk, een witte tussenzool en een gum-kleurige buitenzool. Het bovenwerk vertoont een doelbewust gescheurd design, waarbij de blauwe leren buitenlaag de basis van wit canvas bedekt. Dit komt tot uiting in de details rond de hiel, de uitgesneden Swoosh en een ingekorte tong. Tot slot is de traditionele Air Force 1 buitenzool voorzien van holle cirkels die een subtiele gelijkenis vertonen met de Air Max Plus.

Op dit moment is er nog geen exacte releasedatum bekend, maar is de verwachting dat deze AF1 Low Evo in de zomer van 2024 zal releasen. Bekijk voor nu de officiële beelden hieronder, terwijl we wachten op meer informatie!

Nike Air Force 1 Low Evo Team Royal
Nike Air Force 1 Low Evo buitenzool
Nike Air Force 1 Low Evo Team Royal achterkant
Nike Air Force 1 Low Evo Team Royal bovenwerk
Nike Air Force 1 Low Evo Swoosh
Nike Air Force 1 Low Evo Team Royal HF3630-400
Nike Air Force 1 Low Evo Team Royal veters en tonglabel
Nike Air Force 1 Low Evo Air unit