Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 leather and mesh

21 februari 2019 13:00
Nike Air Force 1 leather and mesh

De Nike Air Force 1 was gereleased in 1982 en was de eerste basketbal schoen die een ‘pocket filled’ air systeem had in de hak. Dit was een grote stap in de richting van basketbalschoenen, omdat Nike gespecialiseerd was in het maken van hardloop schoenen. De Air Force 1 werd pas gere-released in 1986, omdat er enorm veel vraag naar was. Nu is de Nike Air Force 1 niet meer weg te denken uit het straat beeld en is het een van de meest populaire sneakers van Nike ooit!

Nu komt Nike met drie nieuwe colorways van de Air Force 1 in lether en mesh!

De Details
De nieuwe kleuren zijn wit met “volt” yellow, grijs met blauw tinten en zwart met rood. Bijna de gehele upper is gemaakt van leer behalve het midden stuk en de tong. Het middenstuk en de tong van de upper zijn namelijk gemaakt van mesh. Bij alle drie de colorways is de midsole wit en heeft het Nike Air logo dezelfde kleur als de Swoosh op de upper.

De release date van de sneaker is nog niet bekend maar wordt wel binnenkort verwacht. De sneaker gaat €100,- kosten en zal droppen op Nike.com en andere retailers. Houd vooral onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Force 1

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: €100,-
Stylecode: CD1516-100


Nike Air Force 1

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: €100,-
Stylecode: CD1516-002


Nike Air Force 1

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: €100,-
Stylecode: CD1516-001