Skip to content
Upcoming

Een nieuwe Air Force 1 ‘Experimental’ variant komt uit in 2021

16 juli 2020 20:47
Een nieuwe Air Force 1 ‘Experimental’ variant komt uit in 2021

Met nog vele mooie Air Force 1 releases in het zicht, kunnen we ons ook al verheugen op volgend jaar. Sneaker inside PY_RATES heeft laten weten dat er in 2021 drie colorways uit komen voor de Air Force 1 genaamd ‘Experimental’.

De Air Force 1 kwam voor het eerst uit in 1982 en was de eerste basketbal sneaker met Air technologie. De naam “Air Force 1” is geïnspireerd op het vliegtuig de Air Force 1, het vliegtuig waarin de president van de Verenigde Staten wordt vervoerd. Na de Air Force 1 Low kwam de sneaker ook nog uit in een high en mid top versie.

Nike Air Force 1 ‘Experimental’

Er komen drie colorways op de Air Force 1 ‘Experimental’ namelijk ‘Black’, ‘White’ en ‘Racer Pink’. De sneaker heeft een erg bijzondere look gekregen, het lijkt namelijk of dat de sneaker is ingepakt. Hierdoor zijn veel details weggebleven en zijn er ook geen stiksels te zien. Ook zijn er grotere pull tabs toegevoegd op de hiel en tong.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend gemaakt van de Air Force 1 ‘Experimental’, maar worden de drie colorways ergens in 2021 verwacht. Check hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Force 1 'Experimental'
Image by PY_RATES