Upcoming

Wil jij deze Nike Air Force 1 3M toevoegen aan je sneaker collectie?

22 januari 2021 12:30
Wil jij deze Nike Air Force 1 3M toevoegen aan je sneaker collectie?

Links en rechts vliegen colorways ons voorbij op de iconische Air Force 1 van Nike. Er duiken er zoveel op dat het moeilijk is om bij te houden wanneer wat dropt. Ook nu is er weer een opmerkelijke, nieuwe colorway verschenen op het klassieke model. De Air Force 1 heeft namelijk een 3M (reflectieve) make-over gekregen met enkele slangenprint hits. Wil je meer te weten komen over deze colorway. Lees dan gauw verder!

Tegenwoordig duiken er dagelijks geruchten op van nieuwe colorways die zullen verschijnen op de Air Force 1. Waarom? Omdat het één van Nike’s meest iconische modellen is. Het silhouet is gebruikt voor ongekend veel samenwerkingen en is sinds 1982 niet weg te denken uit de sneaker wereld. Ook voor het aankomende jaar staan er al weer genoeg colorways klaar om gereleased te worden. Ben jij benieuwd wat voor Air Force 1 releases jou allemaal te wachten staat de komende maanden? Klik dan HIER om een duidelijk overzicht te krijgen.

Nike Air Force 1 3M ‘Silver Snake’ | DJ6033-001

Het bovenwerk van de sneaker is opgemaakt uit zwart leer met hierop enkele details die flink de aandacht trekken. Allereerst zullen alle ogen gericht zijn op de zilveren overlays die verspreid zijn te vinden over het bovenwerk. Het opmerkelijke aan deze overlays is het feit dat ze ook nog eens reflectief zijn. Verder wordt het silhouet ge-highlight met Swooshes die zijn gecreëerd in een slangenprint. Om wat extra contrast toe te voegen heeft Nike gekozen voor een witte midsole en een zwarte rubberen outsole.

De Nike Air Force 1 3M ‘Silver Snake’ dropt volgende week donderdag, 28 januari 2021. Echter is de release van de sneaker misschien wel uitgesteld. Nu zien we de reflecterende colorway op 11 februari opduiken in de VS, we verwachten de sneaker nog wel op 28 januari in Nederland. Check Sneakerjagers dagelijks om up-to-date te blijven van alle sneaker nieuwtjes die je niet wil missen! Scroll naar beneden voor afbeeldingen van de zojuist opgedoken colorway.


Nike Air Force 1 B 3M 'Silver Snake'

DJ6033-001 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 3M 'Silver Snake'
Nike Air Force 1 3M 'Silver Snake'

The Turnover