Skip to content
Newsfeed

Nike teased zomerse Air Adjust Force Sandal colorway

26 mei 2023 09:00
Nike teased zomerse Air Adjust Force Sandal colorway

De sneakercommunity werd eind vorig jaar opnieuw voorgesteld aan de Nike Air Adjust Force. Sindsdien heeft de sneaker enkele algemene releases en verschillende colorways gehad. Nu heeft Nike het silhouet getransformeerd tot een sandaal dat perfect is voor de zomer. Er wordt gespeculeerd dat de Sandal in de komende maanden van 2023 zal worden uitgebracht.

De sneaker komt in een zandkleurig kleurenpalet met witte details. Het bovenwerk komt in de kleur ‘Tan’ en is gemaakt van leer. De verhoogde zool geeft de sneaker comfort en heeft een chunky look. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst.

Om een ​​klein detail toe te voegen, komt de Sandal met een removable strap band in twee verschillende kleurstellingen. Beide zijn in lijn met het kleurenpalet van de sandalen. De eerste is de beige variant met een witte Swoosh. De tweede is precies het tegenovergestelde.

Op dit moment heeft de Nike Air Adjust Force Sandal nog geen officiële releasedatum, maar wordt verwacht in de zomer van 2023. Houd onze releasekalender in de gaten om er zeker van te zijn dat je geen releases zoals deze mist. En vergeet niet een kijkje te nemen op onze Sneakerjagers Instagram.