Skip to content
Where to Cop

Nieuwe SneakerBAAS store opent op 6 Juli in het centrum van Utrecht met HYPE restocks, gear van BAPE en free drinks!

4 juli 2019 11:36
Nieuwe SneakerBAAS store opent op 6 Juli in het centrum van Utrecht met HYPE restocks, gear van BAPE en free drinks!

Met meer dan 10 jaar sneaker ervaring is SneakerBAAS een bewezen speler in de sneakergame. In de afgelopen 2 jaar hebben ze al meer dan 3 colab sneakers met KangaROOS weten te releasen waardoor SneakerBAAS elk jaar weer hun legacy weet te vergroten. Hun nieuwe “BAAS” store introduceert een geheel nieuwe sneaker store ervaring en nieuwe “BAAS” logo. De nieuwe store heeft een altijd vernieuwend assortiment van exclusieve sneakers en gear. Van bekende merken zoals Nike, adidas, Puma en up and comers als Karhu, Saucony en KangaROOS.

Nieuwe SneakerBAAS logo

SneakerBAAS Store

De eerste gear collectie is van het legendarische Japanse streetwear merk “A Bathing Bape” en is alleen in de store verkrijgbaar. De “BAPE” gear is daarnaast niet alleen te koop maar die kan je ook nog eens winnen in de store! Ook in de vernieuwde “BAAS” store kunnen klanten weer terecht om hun sneakers en gear kopen, te retourneren, instore webshop bestellingen te plaatsen en webshop orders op te halen. De nieuwe “BAAS” store opent officieel zijn deuren vanaf 12:00 op 6 juli in het centrum van Utrecht!

Nieuwe SneakerBAAS store

HYPE Restocks

Gedurende de opening op 6 juli zal SneakerBAAS meerdere HYPE restocks doen van bijvoorbeeld de Nike Air Max 1 “Watermelon”, Nike Air Max 1 “Centre Pompidou”, Nike Air Max 1 On Air “Tokyo Maze”, Kangaroos Coil-R2 x SneakerBAAS “Sin City”, Kangaroos Coil-R1 “Windmill Pack”, Asics Gel-Saga x Footpatrol “Anime” en nog veel meer…

Be there!

SneakerBAAS
Donkerstraat 10
3511 KA Utrecht

Nieuwe SneakerBAAS store